Zvolte jazyk

Kalendář událostí

Veterinární dozor - zkušenosti a výsledky
úterý, 26. březen 2019, 14:30 - 17:00
Shlédnutí : 1488
od Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

ČESKÁ POTRAVINÁŘSKÁ SPOLEČNOST Z. s., PRAHA

a

  ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÉ EKONOMIKY A INFORMACÍ, Praha

 

                          Vás zvou

na odbornou akci pořádanou v rámci potravinářských úterků, která se koná

dne 26. března 2019 od 14:30 hod.

v Klubu techniků na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, v místnosti č. 318ve 3. p.

na téma:

 

vETERINÁRNÍ DOZOR
– ZKUŠENOSTI A VÝSLEDKY

Přednášející

Doc. MVDr. Antonín Kozák, Ph.D.

Ředitel Městské veterinární správy SVS ČR

Těšíme se na Vaši účast!

Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc., v. r.                    Ing. Štěpán Kala, MBA, Ph.D., v. r.

předsedkyně ČPS z. s.                                                     ředitel ÚZEI

Ing. Ilona Mrhálková, v. r.

tajemnice Programové rady

ÚZEI

Změna programu vyhrazena.

Účast na přednášce je bezplatná a bez předchozí registrace.

Kontaktní adresa: Ing. Ilona Mrhálková, tel. 222 000 407, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Ústav zemědělské ekonomiky a informací, 120 00 Praha 2, Mánesova 75, Ing. Inka Laudová, tajemnice ČPS, tel.: 605 229 644

 

ABSTRAKT

 

Veterinární hygienický dozorje vykonáván nad zdravotní nezávadností ve všech fázích výrobního procesu od získávání surovin až po prodej živočišných produktů, včetně dovozu a vývozu. Od 1. 1. 2015 byl rozšířen o dozor v provozovnách stravovacích služeb, ve kterých dochází k manipulaci s nezpracovanými živočišnými produkty. Tento systém dozoru zabezpečuje vysokou účinnost z hlediska zdravotní nezávadnosti potravin a surovin živočišného původu, neboť umožňuje zachytit a vyloučit zdravotně závadné suroviny již v procesu jejich získávání a zpracování a u výrobků před jejich uváděním do oběhu.