Český svaz vědeckotechnických společností

ČSVTS

Novotného lávka



zpravodaj
 

prehled
 

feani


Kalendář

poslední měsíc listopad 2017 Následující měsíc
Po Út St Čt So Ne
week 44 1 2 3 4 5
week 45 6 7 8 9 10 11 12
week 46 13 14 15 16 17 18 19
week 47 20 21 22 23 24 25 26
week 48 27 28 29 30

Výstavy na Novotného lávce

28.11 2017 - 28.11 2017
SVĚT KÁVY
29.11 2017 - 29.11 2017
Hydraulika zemědělských strojů
ČSVTS, Praha 1, Novotného lávka 200/5, sál 318
30.11 2017 -
13. konference SCHOLA
01.12 2017 - 10.12 2017
Svatá Barbora - výstava
13.12 2017 - 13.12 2017
Provozní kapaliny pro osobní automobily
ČSVTS, Praha 1, Novotného lávka 200/5, sál 318

Počet návštěvníků

386054

Kalendář událostí

Flat View
Rok
Měsíční pohled
Měsíc
Weekly View
Týden
Daily View
Dnes
Search
Vyhledat

KONVENIENCE - Ing.Hana Valentová

úterý, 30. květen 2017, 14:30 - 17:00
od Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Shlédnutí : 634

ČESKÁ POTRAVINÁŘSKÁ SPOLEČNOST Z. s., PRAHA

         Odborná skupina pro nové směry v potravinářském průmyslu ČPS

 

a

ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÉ EKONOMIKY A INFORMACÍ

Praha

 

                                                                 Vás zvou

na odbornou akci pořádanou v rámci potravinářských úterků, která se koná

dne 30. května 2017 od 14:30 hod.

v Klubu techniků na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, v místnosti č. 318ve 3. p.

na téma:

 

KONVENIENCE

 

Přednášející

Ing. Helena Valentová, CSc.

Hügli Food s.r.o.

Těšíme se na Vaši účast!

Prof. Ing. Jana Dostálová, CSc., v. r.                    Ing. Štěpán Kala, MBA, Ph.D., v. r.

  předsedkyně ČPS z. s.                                                  ředitel ÚZEI

                                                                          Ing. Ilona Mrhálková, v. r.

organizační tajemník

pro potravinářské úterky, ÚZEI

Změna programu vyhrazena.

Kontaktní adresa: Ing. Ilona Mrhálková, tel. 222 000 407, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Ústav zemědělské ekonomiky a informací, 120 00 Praha 2, Mánesova 75, Ing. Inka Laudová, tajemník ČPS, tel.: 605 229 644

 

Abstrakt

 

Konvenience patří k základním trendům při vývoji a výrobě potravin v posledních desetiletích. Jejich sortiment se nesmírně rozšiřuje. K rozvoji významně přispívají nové technologie i nové možnosti balení potravin. Tyto potraviny se staly pevnou součástí hektického života moderní společnosti.Někdy jsou kritizovány z hlediska chuti, vzhledu a konzistence, jindy jako jeden z prvků nezdravého životního stylu. Je konvenience nutně vždycky takové zlo? Co vlastně znamená?

V přednášce se pokusíme vysvětlit historické kořeny konvenience, její klady i zápory. Zamyslíme se nad pohledem spotřebitele, výrobce i profesionálního kuchaře.

 

 

Zpět


Přihlásit se

Přihlásit se

Jméno *
Heslo *
Zapamatuj si

saly

 


Kamera on-line

webkamera Karlův most


kytlice

ubytovani

klub